הרשמה לבית הספר

החלטתם להירשם לבית הספר? מצויין! כל הטפסים וההסברים שתצטרכו נמצאים בדף הזה
במידה ויש עוד שאלות אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר

שלבי ההרשמה

1. הורידו את טופס הרישום, מלאו אותו ושלחו לכתובת המייל הזאת: someone@someplace.co.il
  2. .צרו קשר עם מזכירות בית הספר בטלפון הבא: 222-2352 וודאו כי הטופס הגיע
  3. בית הספר עשוי יחזור אליכם עם שאלות נוספות
  4. הגיעו אל בית הספר על מנת לסיים את ההרשמה

שאלות נפוצות

אנחנו יודעים שתוך כדי הליך הרשמה לבית הספר יכולות לעלות שאלות חשובות שישפיעו על בחירת בית הספר. ריכזנו כאן כמה תשובות לשאלות שאנחנו מקווים שיעזרו

צוות בית ספר התיכון הסביבתי שדה בוקר, וצוות הפנימייה משתפים את ההורים באופן קבוע בפרויקטים השונים ויוזמים פעילות משותפת עם המשפחה
למשל "ארוחת הפתעה" בסיום סדנא ועוד. הקשר ההדוק בין ההורים לצוות החינוכי הוא חלק מתפיסת העולם בפנימיית שדה בוקר.
מעבר לרמה המערכתית הנדרשת, אנו מקיימים קשר שוטף עם ההורה לגבי כל קושי או בקשה, קשר טלפוני רציף ואם יש צורך למפגש פנים אל פנים ההורה מוזמן להגיע למקום.

מעבר לרמה המערכתית הנדרשת, אנו מקיימים קשר שוטף עם ההורה לגבי כל קושי או בקשה, קשר טלפוני רציף ואם יש צורךך למפגש פנים אל פנים ההורה מוזמן להגיע למקום.

שעור 1 8-8:50
שעור 2 8:50-9:35